Huwelijksreis Parijs

Huwelijksreis Parijs

Huwelijksreis Parijs

Wat is er nou een mooiere bestemming voor je huwelijks reis dan Parijs, dé stad van de liefde en romantiek? Je vindt er de beste hotels, restaurants en intieme bistrootjes, de mooiste winkels om te shoppen, er is van alles te doen en je kunt er het spannende en bruisende nachtleven induiken.

Romantische dingen om samen te doen

Parijs is ontzettend veelzijdig en je kunt er dan ook van alles ondernemen. Slenter samen over de kade van de Seine, flaneer over de luxe Champs Elysees, sta samen op het dak van de wereld op de Eiffeltoren, of geniet van een romantisch etentje bij kaarslicht in een knusse Franse bistro. Ook een echte aanrader is een boottocht maken over de Seine. Tijdens de tocht krijg je een heerlijk diner voorgeschoteld en kun je in alle rust praten en genieten van het uitzicht.

Bekijk nu de beste Parijs vakantie aanbiedingen

Voor religieuze bezinning ga je naar de Notre Dame of het Sacre Coeur en gaat jullie hart sneller kloppen van cultuur, dan ga je natuurlijk de zeer uitgebreide kunstcollectie van het Louvre bekijken, gevestigd in een voormalig paleis. Om de zinnen te verzetten kun je een zinderende show bijwonen in de Moulin Rouge, om je vast in de stemming te brengen voor wat volgt….
Avondtour Huwelijksreis Parijs

Ook erg romantisch is een avondtour. Bewonder lichtstad Parijs in het donker en geniet van duizenden lichtjes. De Paris by Night Illuminations bus tour voert je langs bruggen, de Seine en langs belangrijke bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren die er in het donker heel anders uitzien!

Hotels

Parijs is de perfecte honeymoonstad en heeft dan ook voldoende knusse en romantische hotels waar het personeel er alles aan doet om jullie een heerlijke tijd te bezorgen en waar je in het comfortabele bed kunt genieten van elkaar, maar ook van een uitgebreid ontbijt op bed, of samen het bad of de jacuzzi induiken!

Maak van je huwelijksreis een onvergetelijke ervaring en ga naar Parijs!