Busreis Parijs

Wil je op een comfortabele en goedkope manier naar Parijs? Dan is een busreis ideaal. Je reis wordt compleet verzorgd en je kunt meestal dicht bij huis opstappen!

Busreis Parijs; genieten van de stad van de romantiek

Een paar dagen genieten van al het moois dat Parijs te bieden heeft, is een heerlijke manier om er even tussenuit te gaan. Cultuursnuiven in het Louvre en de prachtige architectuur in de stad bekijken, oneindig lang shoppen en uitgebreid uit eten gaan om te proeven van de befaamde Franse keuken en dan overnacht je natuurlijk in één van de vele comfortabele hotels die in de lichtstad aanwezig zijn. Een busreis Parijs is een voordelige manier om dat allemaal mogelijk te maken.

Bekijk nu de beste Parijs vakantie aanbiedingen

Complete reis

Met de bus naar Parijs

Met de bus naar Parijs

Busreizen worden altijd geboekt als complete reis. Een busreis Parijs is dus een pakket van de reis zelf en de overnachtingen in het hotel in de Franse hoofdstad. Op die manier regel je alles in één keer en, zeker als er ook nog excursies bij het pakket inbegrepen zijn, is dat wel erg gemakkelijk. Bij het boeken van de reis krijg je ook informatie over de opstapplek. Meestal is dat op een centraal gelegen parkeerterrein in een dorp of stad, zodat je altijd wel een mogelijkheid hebt waarbij je dicht bij huis op kunt stappen.
Er zijn busreizen beschikbaar met een verschillende verblijfsduur, zoals 2,3,4 of 5 dagen, of soms zelfs een week of langer. Je kunt bovendien kiezen voor een busreis met alleen hotelovernachtingen waarbij je zelf kiest welke bezienswaardigheden je wel of niet wilt zien. Of je kiest voor een compleet georganiseerde reis, waar je een aantal excursies aangeboden krijgt, zoals bijvoorbeeld naar de Eiffeltoren, Arc de Triomph, het Louvre, de Notre Dame en de Champs Elysees.

Een busreis Parijs is dus ideaal voor reizigers die graag alles in één keer regelen en zelf ter plekke niet aan het organiseren willen slaan. Bovendien is het zeer geschikt voor mensen die met een beperkt budget toch even lekker op vakantie willen!